vrijdag 22 augustus 2014

Vliegende insecten bestrijden


Vliegende insecten bestrijden kan middels vele manieren. Vliegende insecten is erg ruim genomen maar omvat vaak wel de kern van de overlast. Zij kunnen bestaan uit vliegen, wespen, fruitvliegjes, muggen, motten, steekvliegen enz. Vaak ondervinden we in Nederland overlast aan deze insecten in de warmere maanden, maar ook wanneer het buiten afkoelt. Vliegen zijn vaak opzoek naar warme plekken en kunnen het om die reden dan prima binnen vinden. Indien u echt overlast ondervindt dan is er een mogelijkheid dat er ergens eitjes liggen. De eitjes vind je vaak terug op warme vochtige plekken. Denk aan schimmels zoals voor kan komen bij oud organisch afval.

Hoe bestrijd ik vliegende insecten


Vliegeninsecten kunnen gemakkelijk bestreden worden middels vele manieren. Zoals aan de hand van een vliegenvanger. Een vliegenvanger is vooral zeer efficiƫnt wanneer u dus echt overlast ondervindt. Een muggenvanger kan dan gemakkelijk uitkomst bieden. Het hangt van de grote van de ruimte af hoeveel u er nodig heeft. Het is altijd aan te raden om goed bij het bereik van de vliegen vanger te bekijken tot hoe ver deze strekt. Vaak hebben de goede insectenvangers een groot bereik.

Soorten Vliegenvangers


U hebt keuze uit verschillende soorten vliegenvangers, hieronder in het kort welke soorten plus extra informatie:

Elektrische vliegenvangers: Elektrische vliegenvangers zijn erg effient in het bestrijden van vliegenplagen. De elektrische muggenvanger is uitermate geschikt voor grote ruimten zoals opslagplaatsen, boerderijen, veestallen, garages en andere grote plaatsen. Ook kan deze voor in huis gebruikt worden. Let er daarbij wel op dat dat dit apparaat geluid maakt dat hem niet zo geschikt maakt voor slaapkamers.

Elektrische vliegenvanger PLUS ZAP

Vliegenvangers met UV lampen: vaak betreffen dit combinatie vliegenvangers. Zowel de elektrische als de vliegenvangers met aanzuiging en kleefplaat. UV licht zorgt er namelijk voor dat de vliegende insecten aangetrokken worden.

Vliegenvangers met Kleefplaat: Deze zijn uitermate geschikt voor horeca en worden veel gebruikt in ruimten waar men met eten bezig is. Denk aan catering, keukens, restaurants, terrassen enz.

Klik voor meer informatie over Vliegenvangers en aanbiedingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten