vrijdag 11 juli 2014

Muizenplaag in Horecagelegenheden – Hoe muizen bestrijden

Ook Horecagelegenheden in Nederland hebben te kampen met muizenplagen en ratten overlast. Op plekken waar dit veel voor komt ligt er vaak een riool dichtbij of kanalen. Denk aan Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden, Volendam en noem maar op. Veel horecagelegenheden zoals cafes, snackbars, restaurants etc. krijgen hier wel eens mee te kampen. 

Het beste is natuurlijk om een muizenplaag te voorkomen dan deze te verhelpen. Echter als het kwaad al is geschiet zal er toch echt een Muizenverjager aan te pas moeten komen. Buiten katten, die heel goed kunnen helpen om de aanwezige muizen te elimineren, is het uiteraard beter om deze te voorkomen. Muizen verjagen kan aan de hand van speciale apparaten.
Er is een nieuwe techniek dat zeer effectief werkt en dat is met Ultrasoon. Ultrasoon zijn geluidsgolven op een bepaalde frequentie dat voor de mens en huisdieren niet waar te nemen is. Maar dat er wel voor zorgt dat het gehoorschade aanbrengt bij ratten en muizen. Gehoorschade klinkt heel heftig en dat is het in principe ook. Echter als de maatregelen niet drastisch zijn dan zullen ze uiteindelijk weer terugkomen en dat wil je niet. Nadat je eenmaal last van muizen hebt gehad wil je dat wellicht nooit meer. Buiten dat het ontzettend onhygiënisch is, schrikt het ook klanten af, kun je je voedsel weggooien en kost het dus ook nog eens bakken met geld. Dat is ook één van de redenen waarom een goede muizen verjager als investering wordt gezien. Je investeert namelijk eenmalig in zo'n apparaat, betreft het een grote ruimte dan is de kans groot dat er meerdere aangeschaft moeten worden, en dat is dat. Het apparaat doet dan voortaan al het werk zonder dat jij met rattenvallen en katten in de aanslag moet komen.

Effectief Muizen verjagen met Ultrasoon geluidsgolven

Muizen bestrijden met Ultrasoon


Ultrasoon zijn in feite geluidsgolven dat geluid op een bepaalde frequentie uitzend dat voor mensen en huisdieren niet waar te nemen is. Een ultrasoon apparaat zorgt er voor dat dit geluid verdeeld wordt over een bepaalde ruimte. Het hangt dus puur van het apparaat af hoe ver hij het geluid uitzend. Het is dan ook heel verstandig om eert de oppervlakte te meten alvorens er een apparaat aangeschaft word. Ultrasoon werkt zeer effectief en is het geld zeker waard.

Klik voor Ultrasoon Aanbiedingen

1 opmerking:

  1. Ultrasone geluiden zijn soms wel degelijk te horen voor mensen. Het is afhankelijk hoe goed je gehoor is. Deze hoge tonen zijn ook voor mensen erg irritant en veroorzaken soms oorpijn klachten. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring met de muizenverjager. Meer informatie vind je op www.pieptonen.nl

    BeantwoordenVerwijderen